0
Löydät tuhansia rojaltivapaita karttoja, maapalloja, mantereita ja lippuja samasta paikasta.
Matton.fi-sivuston laajassa rojaltivapaiden kuvien arkistossa ovat edustettuina maailman johtavat karttojen ja lippujen tuottajat sekä monet muut rojaltivapaan karttamateriaalin tuottajat, joista et ole ehkä edes kuullut.

Rojaltivapaiden vektoroitujen karttojen, tekstuurikarttojen ja lippujen valikoimamme kasvaa jatkuvasti, minkä ansiosta löydätkin kaiken tarvitsemasi karttamateriaalin meiltä.
Tehtävämme on auttaa sinua löytämään tarkoitukseesi täydellisesti sopivat kartat. Mattonin laaja kokoelma sisältää lähes 3500 karttaa, lippua, mannerta ja maapalloa, ja se kattaa koko maailman. Lisäksi sivuillamme on useita hakutoimintoja, joiden avulla löydät juuri itsellesi sopivan kartan tai lipun nopeasti ja helposti. Olemme myös luoneet entistä käytännöllisemmät kuvakategoriat ja -aiheet. Löydettyäsi valikoiman karttoja tai lippuja voit vetää ne helposti valopöydälle myöhempää katselua tai kollegoille ja asiakkaille näyttämistä varten.
Mattonin hinnat sopivat budjettiisi; meiltä saat sekä yksittäisiä karttoja että kartta-CD:itä.
Voit aina soittaa meille, jos tarvitset apua kartta- tai lippuhaussa. Osaava henkilökuntamme auttaa missä tahansa kuvahaun tai käyttöoikeuden hankinnan vaiheessa. Voit soittaa meille numeroon (09) 349 9600.
Miksi kannattaa valita Matton?
Laatu ja määrä:
Matton.fi-sivustossa on laaja valikoima vektoroituja karttoja ja tekstuurikarttoja kaikkialta maailmasta.
Vektori- ja tekstuurikartat:
Meiltä saat karttoja kahdessa eri muodossa. Vektoroidut kartat ovat skaalattavissa ja sopivat käytettäviksi Adobe Illustratorin kaltaisilla sovelluksilla. Tekstuurikartat ovat ihanteellisia multimedia- ja PowerPoint-käyttöön.
Yksittäiset kartat & CD:t:
Meillä on laaja valikoima yksittäisiä karttoja ja kartta-CD:itä..
Helppokäyttöiset valopöydät:
Olemme kehittäneet yksinkertaisen vedä-ja-pudota-järjestelmän valopöydän luomiseksi. Kuvavalikoiman tallentaminen ja näyttäminen kollegoille ja asiakkaille on nyt helpompaa kuin koskaan.
Kategoriat ja aiheet:
Olemme kehittäneet loogisen karttojen kategoria- ja aihehierarkian auttaaksemme sinua rajaamaan haut ja löytämään haluamasi kartat ja liput.
Suojattu ja yksityinen sivusto:
Mattonilla hoidat kaikki karttojen käyttöoikeustoimet turvallisessa verkkokauppaympäristössä. Kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä, joten emme paljasta rekisteröitymistietoja ulkopuolisille yrityksille.
Erinomainen asiakastuki:
Pyrimme tekemään kartta- ja lippuhausta sekä käyttöoikeuden hankkimisesta mahdollisimman helppoa. Autamme kaikin mahdollisin tavoin, joten voit soittaa osaavalle henkilökunnallemme milloin vain (09) 349 9600.