0
Tietoa Mattonin AB:sta: Miksi kannattaa valita Matton?
Laatu ja määrä:
Mattonilta löydät kaikki maailman parhaat rojaltivapaiden kuvien tuottajat. Tarjoamme lähes 1,6 miljoonaa kuvaa ja yli 7 000 CD:tä, joten löydät kaikki tarvitsemasi rojaltivapaat valokuvat meiltä.
Visuaalinen haku:
Uusi visuaalinen hakutoimintomme tehostaa yksinkertaista hakusanahakua, sillä se käyttää hyväksi niiden kuvien visuaalisia ominaisuuksia, joista pidät ja joita haluat nähdä enemmän.
Tekstitila:
Tehokkaan "tekstitila"-hakumme avulla löydät nopeasti kuvia, joiden päälle voit sijoittaa tekstiä. Voit jopa valita minne haluat sijoittaa tekstin!!
Kaikki koot ja resoluutiot:
Laajan kokoelmamme kuvia ja CD:itä saa kaiken kokoisina ja hintaisina, joten ne sopivat budjettiisi. Sekä yksittäiset kuvat että CD-kuvat voi ladata heti oston jälkeen.
Helppokäyttöiset valopöydät:
Olemme kehittäneet yksinkertaisen vedä-ja-pudota-järjestelmän valopöydän luomiseksi. Kuvavalikoiman tallentaminen ja näyttäminen kollegoille ja asiakkaille on nyt helpompaa kuin koskaan.
Kategoriat ja aiheet:
Olemme kehittäneet loogisen rojaltivapaiden kuvien kategoria- ja aihehierarkian auttaaksemme sinua rajaamaan haut ja löytämään haluamasi kuvat.
Suojattu ja yksityinen sivusto:
Mattonilla hoidat kaikki kuvien käyttöoikeustoimet turvallisessa verkkokauppaympäristössä. Kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä, joten emme paljasta rekisteröitymistietoja ulkopuolisille yrityksille.
Erinomainen asiakastuki:
Pyrimme tekemään kuvahausta ja käyttöoikeuden hankkimisesta mahdollisimman helppoa. Autamme kaikin mahdollisin tavoin, joten voit soittaa meille (09) 349 9600.
Miksi kuvatoimisto Matton on hyvä ?
Kehitämme sivuja jatkuvasti. Etsimme uusia kuvatuottajia. Säilytämme kuvat asiakkaiden omissa kuvapankeissa. Löydät lähes kaikki RF-kuvat sivuiltamme. Olemme tasapuolisia kaikkien valmistajien kuvien suhteen. Yritämme olla paras.